lunes, 2 de diciembre de 2013

On està present?

El gran Arturo-Pérez Reverte està present en una gran varietat de xarxes socials però en algunes més que d'altres. Començarem de major a menor importància:

Primerament al twitter on ha estat present la majoria dels dies de la setmana i hi trobareu un breu estudi a l'entrada següent: boncomunicadorapr.blogspot.com.es/2013/12/perezreverte.html

Pel que fa a la seva constància al facebook vam tenir un petit problema ja que al buscar el seu facebook vam anar a l'enllaç incorrecte. El primer que ens va sortir al cercar el seu nom va ser un enllaç incorrecte que és: facebook.com/pages/Arturo-Perez-Reverte/

Durant tot el nostre seguiment, vam pensar que la seva constància al facebook era nul·la fins que vam trobar l'escrit següent : 



"Un descàrrec de responsabilitat: Benvolguts fans de Arturo Pérez-Reverte i d'aquesta pàgina! M'agradaria aclarir no sóc l'escriptor oficial de la pàgina de Facebook. Això no és més que una pàgina de fans d'un entusiasta devot. Lamentablement, jo no parlo castellà, per tant, podeu escriure alguns dels missatges en anglès serà molt apreciat. Moltes gràcies a tots per la seva participació! Anem a difondre la paraula d'aquest gran novel · lista al que tots estimem!"

Al llegir això vam començar buscant i rebuscant pel facebook i finalment vam trobar on publicava casi diàriament: facebook.com/perezreverte 

Cal destacar que com a conclusió de la seva presència al facebook, ho és bastant però li hem trobat una gran mancança, que és que al cercar el seu nom ens surt un enllaç equivocat.

Seguidament també vam analitzar un blog on s'inclouen tots els seus artícles: arturoperez-reverte.blogspot.com.es . Els artícles següents són els que ha publicat des del dia 1 de Novembre fins el 18 de Desembre de 2013:







Tots aquests artícles també es poden trobar a la seva pàgina oficial perezreverte.com/prensa/patentes-corso/ 

Aquests artícles estan analitzats a les següents entrades al nostre blog. Cal destacar que pel que fa a la seva constància al blog és correcte ja que sempre està relacionada amb els artícles que escriu. També és important esmentar que encara que fagi relativament poc de l'existència dels blogs ell té publicats tots els que ha escrit al llarg de la seva carrera fet que el fa especial i actualitzat en referència a com s'ha introduït a les noves tecnologies i manera de fer-se difondre.

Pel que fa a l'últim recurs al que hem accedit per tal d'analitzar si és un bon comunicador  és la pàgina web novelaenconstruccion.com on és com un quadern de totes les anotacions que fa ús a l'hora d'escriure un llibre. Fet que el fa diferent de la majoria dels escriptors ja que explica en certa manera quins passos segueix i amb quins s'artícles s'inspira de cara a una futura novel·la.


Pel que fa a altres llocs on es treballa la seva manera d'escriure però els quals no hem accedit per tal d'analitzar si és un bon comunicador:
Pel que fa al nostre seguiment, es pot trobar al següent document  

Fins aquí, on està present Arturo Pérez- Reverte.

No hay comentarios:

Publicar un comentario