lunes, 16 de diciembre de 2013

Conclusions

Després de gaire bé un mes i mig seguint a Arturo Pérez Reverte podem afirmar que és un bon comunicador, tot i que no estem d'acord amb segons quines coses. Aquestes les esmentarem a continuació.

Primer de tot, pensem que utilitza un vocabulari, a vegades, massa col·loquial i despectiu. D'aquesta manera podem afirmar que es dirigeix a un públic en concret. Tot i que no ens podem referir a tots els llibres, creiem que alguns d'ells utilitzen un vocabulari que fa més fàcil la lectura que no pas el que utilitza en els articles. 

En segon lloc, no està present en totes les xarxes socials, ja que l'única que utilitza diàriament és el Twitter. Cal destacar que vam tenir un problema, ja que vam començar a seguir a un fals Arturo Pérez Reverte pel Facebook. Vam veure que era la pàgina que tenia més seguidors i quan ens vam posar a analitzar-la ens vam adonar que no era seu. A partir d'aquí pensem que no és massa actiu en xarxes socials, especialment en Facebook, perquè no s'ha adonat d'aquest fet i el seu verdader compte no el te suficientment actiu per a tenir el màxim de seguidors.

Per últim, ens hem observat que és un personatge molt culte i amb una llarga trajectòria, com bé hem explicat a la biografia, i això fa que la seva escriptura sigui molt rica, tant d'escriptor com d'orador.

No hay comentarios:

Publicar un comentario